Social media coaching

feature image

Je wil graag je aanwezigheid op internet, sociale media professioneel aanpakken. Je houdt liefst zelf de touwtjes in handen. Maak nu een afspraak voor een Digilyse, een analyse van jouw huidige zichtbaarheid en je planning voor de toekomst.

Read More.....

Start met je nieuwsbrief

feature image

Wil je aan de slag met een nieuwsbrief, maar weet je niet goed waar en hoe te beginnen ? Wil je stap voor stap aan de slag ? Wij willen hiervoor je groeigenoot zijn. We zorgen dat je je actieplan bepaalt en het ook uitvoert !

Read More.....

Social media planning

feature image

Starten met social media is starten met een content kalender en vervolgens het inplannen van al je inhoud. Ontdek hoe wij dit zelf aanpakken en hoe jij dit zelf kan leren.

Read More.....

Onze groeigenoten over ons...

"Zeer prettig samenwerken met Véronique. Snel, duidelijk, correct en met een warm hart. Blij dat we met CoreTalents en Alprocor voor jou gekozen hebben!" Danielle.

Onze sterkte...

Wij denken mee met jouw bedrijf. Ben je op zoek naar aanmoediging om je eerste stappen in social media land te zetten, of wil je efficient aan de slag met social media tools, dan zetten we jou op weg! Ben je op zoek naar een social media marketing strategie voor je bedrijf, dan bekijken we ssamen hoe we jouw bedrijf het best op de social media kaart zetten!
disclaimer
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →